Rekonstrukce a dostavba Základní školy Vladislava Vančury

V rámci naší zakázky proběhla rozsáhlá rekonstrukce toalet, kabinetů a dalšího zázemí školy. S ohledem na specifika zařízení bylo nutné realizovat značný objem stavebních prací během školních prázdnin, což se nám úspěšně podařilo.

Rekonstrukce zahrnovala odstranění stávajících konstrukcí včetně obkladů a zařizovacích předmětů, a následně zhotovení nových konstrukcí. Provedli jsme kompletní nové rozvody zdravotně-technické instalace a elektroinstalací, instalaci obkladů a dlažeb, SDK podhledů a interiérových příček. Dále jsme se postarali o renovaci historických dveří a oken a úpravy povrchů.

Je důležité zmínit, že budova školy spadá pod památkově chráněné území, což vyžadovalo zvláštní pozornost a citlivý přístup k zachování jejího historického charakteru. Těšíme se, že nově zrekonstruované prostory poskytnou studentům i učitelům moderní a příjemné prostředí pro vzdělávání.

Investor

Městská část Praha - Zbraslav

Místo

Praha - Zbraslav

Typ stavby

Rekonstrukce budovy občanské vybavenosti

Termín dokončení

08/2022

Jsme
spolehlivý
partner

Na čem se domluvíme, to platí. Dodržujeme rozpočty, termíny i pracovní postupy. Zároveň jsme flexibilní a v případě zájmu dokážeme najít alternativní řešení.

Pod hlavičkou REALM Stav se postaráme se celý průběh projektu. Jedna smlouva, jedna kontaktní osoba, jeden dodavatel všech služeb. Zajistíme přípravu pozemku, jednání s úřady, stavbu i zahradnické práce a údržbu zeleně. A vy vždy budete mít na koho se obrátit.

Máme vlastní a prověřené řemeslníky, stavbyvedoucí, stroje, přípraváře, rozpočtáře i projektové manažery, kteří vše koordinují. To garantuje plynulý chod stavby.

Proč svěřit stavbu právě nám?

X odborníků pod jednou střechou

Naše stavební, zahradní i developerská divize sídlí na jednom místě, kde můžeme za účasti odborníků probrat vše, co vás zajímá.

Skvělý zákaznický servis

Jsme tu pro vás od pondělí do pátku mezi 9.–17. hodinou. Rádi zodpovíme všechny vaše otázky. Buď telefonicky, nebo e-mailem.

Evidence prací, víceprací a méněprací

Pečlivě vedeme soupisy prací i změnové listy a pravidelně pořádáme kontrolní dny, kdy vás informujeme o aktuálním stavu projektu.

Přehledná fakturace 

Pořádek máme na stavbě i v papírech. Řádná smlouva o dílo, seznam objednávek a soupis jednotlivých prací na fakturách je samozřejmost.

Osvědčená spolupráce s architekty

Potřebujeme jen návrh, vše ostatní zařídíme. Máme totiž zkušené zaměstnance s technickým i ekonomickým zaměřen a moderní stroje.

Tendrování subdodavatelů

Ve firmě máme samostatné oddělení, které se zaměřuje na přípravou fázi projektů. Tendruje materiály i specialisty, což zajišťuje plynulý chod stavby.